Annons:

JUST NU: Modigs skriver flerårskontrakt med allsvenska klubben

Markus Modigs är klar för två nya säsonger i IK Oskarshamn. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Modigs skriver flerårskontrakt med allsvenska klubben

Markus Modigs värvades från Vimmerby till allsvenska IK Oskarshamn inför den här säsongen. Där har han uppenbarligen gjort ett starkt intryck. Nu har Vimmerbykillen skrivit på för två nya säsonger med IKO.
– Jag trivs kanonbra här i Oskarshamn och när frågan kom upp om att stanna så var det inget att tveka på, säger Markus Modigs till klubbens hemsida.

Annons:

Förra säsongen vräkte 26-årige Markus Modigs in 53 poäng på 40 matcher för Vimmerby i Hockeyettan. I allsvenska IK Oskarshamn har det så här långt blivit 15 poäng (5+10) på 37 matcher.

I dag kritade Modigs på ett nytt kontrakt med IKO som sträcker sig över säsongen 2020/2021.

– Jag trivs kanonbra här i Oskarshamn och när frågan kom upp om att stanna så var det inget att tveka på. Säsongen så här långt har varit väldigt lärorik för mig och jag känner att jag blir bättre för varje dag som går. Vi har satt oss i ett bra läge inför sluttampen här nu och det känns jäkligt kul att få fortsätta vara med på tåget i två år till, säger Markus Modigs till IKO:s hemsida.

Tränaren Håkan Åhlund:

– Det är ju inget snack om att det finns otroligt mycket i Markus och ju längre säsongen har gått så har han hittat mer och mer rätt i spelet över hela isen. Ett par av hans mål så här långt håller dessutom riktigt hög klass och vi ser en stor potential i honom.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt