Annons:

KLASSPELARE KLAR FÖR VH – JAGAR YTTERLIGARE FÖRSTÄRKNING

Vimmerby Hockey har i kväll skrivit kontrakt med den så kallade ”supporterspelaren”. Vem spelaren är presenteras inom 24 timmar.
– Det är påskrivet och klart, säger klubb- och sportchefen Daniel Stolt.

Annons:

Det var i fredags som Vimmerby Hockey gick ut med att klubben var mycket nära att kontraktera en klasspelare som den så kallade ”supporterspelaren”.

– Det handlar om en internationell spelare, med meriter från några av de absolut bästa ligorna i Europa. Han har även spelat junior-VM och är NHL-draftad. På vår nivå är det en spelare som skulle tillföra en hel del nyttig erfarenhet, sa Daniel Stolt till klubbens hemsida i fredags kväll.

I det läget hade supportrarna samlat in runt 40 000 kronor för att kunna förstärka med en spelare. Samtidigt med att VH gick ut med informationen om den meriterade spelaren bad man också om ytterligare stöd. Ytterligare runt 20 000 kronor behövdes.

Nu står insamlingen på drygt 48 000 kronor och i kväll meddelar VH på sin Facebooksida att ett kontrakt är skrivet med den spelare som kommer att vara ”supporterspelaren”.

– Det är påskrivet och klart och kommer presenteras inom 24 timmar. Tack vare alla bidrag till insamlingen har vi fortsatt möjlighet att jaga en spelare till. Vi låter insamlingen vara öppen, och desto mer pengar som kommer in, ju bättre chans har vi att få in en till spelare av klass, säger Daniel Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt