Annons:

Rydén firade med klacken: ”Känd för min sångröst”

Tomas Rydén firade avancemanget med publiken. Foto: Linus Johansson

Rydén firade med klacken: ”Känd för min sångröst”

När Måns Carlsson avgjorde rysaren mot Troja/Ljungby firade målvaktsfantomen Tomas Rydén med den röststarka klacken.
– Jag åkte fram till publiken, som var helt fantastisk i dag, och firade med dem. Sen kom boysen efter en stund. Det var en jättehärlig känsla, jag bara skrek, säger Tomas Rydén.

Annons:

Tomas Rydén har med sitt målvaktsspel vuxit fram till en av de stora publikfavoriterna. Efter att spelarna firat med fansen efter slutsignal ropades de ut på isen igen. Tomas Rydén ropades sedan tillbaka ytterligare en gång för att dra igång en ramsa.

­– Jag är ju känd för min sångröst, säger Rydén och garvar.

”Såg pucken sent”

Tomas Rydén var förstås strålande glad efter att VH avancerat till playoff 3.

– Vad ska jag säga? Det är helt fantastiskt, en jätteskön känsla. Vi visade så härlig moral, krigade för varandra och täckte skott. Vi har spelat otroligt bra mot Troja hela säsongen, de verkar passa oss.

Troja/Ljungby kvitterade till 1-1 med drygt en och en halv minut kvar av den tredje perioden.

– Det var mycket folk framför kassen och jag såg pucken sent. Den tog på axeln och damp ner framför två Troja-spelare och de kunde raka in den. Det är sådant som händer, men det är så otroligt skönt att vi kunde vinna ändå.

Och känslan vid 2-1?

– Jag vet inte... Jag åkte fram till publiken, som var helt fantastisk i dag, och firade med dem. Sen kom boysen efter en stund. Det var en jättehärlig känsla, jag bara skrek.

Vad säger du om din egen insats i kväll?

– Jag är nöjd med min prestation. Jag är på den nivån jag ska vara och försöker att ge mitt lag en chans att vinna varje kväll, säger Tomas Rydén.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt