Annons:

AVSLÖJAR: Nu lämnar VH-backen klubben

VH-backen Jacob Isaksson lämnar Vimmerby Hockey.

AVSLÖJAR: Nu lämnar VH-backen klubben

Han har kanske gjort sin bästa säsong någonsin i Vimmerbytröjan. Men nu blir det inget mer spel. VH-backen Jacob Isaksson fortsätter inte i klubben.
– Jag vill prioritera andra saker i livet, säger han.

Annons:

Jacob Isaksson har alltid, utöver en säsong i HC Dalen och korta sejourer i Boro/Vetlanda och Kalmar, tillhört moderklubben Vimmerby Hockey. Den nyss avslutade säsongen slutade med tolv poäng för den offensivt skicklige backen. 

Några nya poäng blir det inte nästa säsong. Dagens Vimmerby kan avslöja att Jacob Isaksson har gjort sitt i Vimmerby – bara dagar efter uttåget mot Kristianstads IK.

– Det stämmer. Jag har inte känt mig jättemotiverad på hockey den sista tiden. Jag börjar bli lite äldre nu också och känner att jag vill prioritera andra saker i livet, säger Jacob Isaksson.

Tidsaspekten är en viktig del i "Jalles" beslut.

– Det är jävligt kul med matcher, men det tar väldigt mycket tid också, med försäsong och alla träningar. Man anpassar sitt liv väldigt mycket efter hockeyn.

Kan det bli spel i någon annan klubb?

– Inte som jag känner just nu, men får se om man ändrar sig. Efter säsongen är man ganska mätt på det, men man får se hur man känner när sommaren kommer.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt