Annons:

Mitt under slutspelet – Hultström har fattat ett beslut om framtiden

Linus Hultström fortsätter i Djurgården och har nyligen tecknat ett nytt kontrakt med SHL-klubben. Foto: Scanpix

Mitt under slutspelet – Hultström har fattat ett beslut om framtiden

Linus Hultström är mitt uppe i SM-slutspelet med Djurgårdens IF. Då passar han på att skriva på för ytterligare ett år med SHL-klubben.
– Man vill ju alltid veta vad man ska göra nästa säsong. Så det är skönt att ha det klart och bara kunna fokusera på slutspelet, säger han i en video på Djurgårdens twitterkonto.

Annons:

Tidigare i veckan var Djurgårdens back Linus Hultström, som är född och uppvuxen i Vimmerby, en bidragande faktor till att Djurgården vann match nummer två i semifinalsserien mot Färjestads BK med sina två mål och ett assist.

Direkt efter måndagens match kom beskedet att Linus Hultström, 26, förlänger kontraktet med Djurgården och blir kvar i den kungliga huvudstaden i ett år till. 

– Det känns jättebra. Jag trivs otroligt bra här och ser fram emot nästa säsong, säger han i en video på Djurgårdens twitterkonto. 

Fanns intresse från utländska klubbar

Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson berättar till klubbens hemsida att Hultström har fått anbud från utländska klubbar och betonar vikten av att ha kvar den offensive backen.  

– I Linus så har vi en av Sveriges absolut mest skickliga offensiva backar. Linus närmar sig sett till ålder och erfarenhet sina bästa år som hockeyspelare och det glädjer oss att han trots anbud från utlandet valt att stanna i Djurgården i ytterligare en säsong, säger Joakim Eriksson till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt