Snöplig semi-förlust för Wikings Småland

Vimmerby-fostrade Wiking Malmunger och hans Småland förlorade en stenhård semifinal i TV-pucken.

Vimmerby-fostrade Wiking Malmunger och hans Småland var två minuter från att ta sig till TV-puckfinal. Till slut föll man dock snöpligt i semifinalen mot Stockholm Nord.

I förmiddags gick Vimmerbytjejen Kajsa Karlssons Småland till final i TV-pucken.

De småländska killarna, med bland annat Vimmerby Hockey-fostrade Wiking Malmunger i laget, var ytterst nära att ta sig till semifinal även de, men föll i förlängning mot Stockholm Nord på lördagseftermiddagen.

Småland tog ledningen i mitten av den andra och sista perioden, men med bara två minuter kvar av matchen kvitterade Stockholm Nord. I anfallet dessförinnan hade Småland ett jätteläge att göra 2-0, och med bara 30 sekunder kvar av matchen kom två Småländska spelare ensamma mot Stockholms målvakt, men lyckades inte göra mål.

I den efterföljande förlängningen, som avgjordes i spel tre mot tre, var Stockholm starkast och punkterade matchen efter två minuter.