Annons:

JUST NU: VH FÅR SPELA UTAN PUBLIK I PLAYOFF-RETUREN

Vimmerby Hockey får jaga en plats i kvalserien utan publik i morgondagens match mot Hudiksvall. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: VH FÅR SPELA UTAN PUBLIK I PLAYOFF-RETUREN

Returen i playoff 3-mötet mellan Vimmerby och Hudiksvall kommer spelas som planerat men det blir utan publik på läktarna. 

Annons:

Vimmerby Hockey är på god väg att kvalificera sig för kvalserien till Hockeyallsvenskan och behöver vinna en match i Hudiksvall. 

Morgondagens match i Hudiksvall kommer att spelas utan publik och det blir webbsändning på nätet. 

"Hudiksvalls HC genom sportchef Pär Langer har meddelat Vimmerby Hockey att fredagens retur i matchserien i playoff 3 i Hudiksvall kommer spelas inför tomma läktare. Detta med anledning av de restriktioner som finns kring spridningen av Coronaviruset (Covid 19). Även matchen mellan Mariestad och Tranås kommer att spelas inför tomma läktare", skriver Vimmerby Hockey på sin Facebooksida. 

"Sjävklart att ta vårt samhällsansvar"

Pär Langer, sport- och klubbchef i Hudik Hockey, säger följande till Hudik Hockeys hemsida.

"Vi har på grund av smittorisken valt att inte utnyttja den möjlighet som finns att genomföra matchen med 500 personer i ishallen. För oss inom Hudik Hockey har det varit självklart att ta vårt fulla samhällsansvar i den situationen landet befinner sig i, säger Pär Langer. 

De som kommer vistas i ishallen i Hudiksvall är personer med följande uppdrag: sekretariat, statistik, mediakub, ljud, bild, produktion webb-tv, ljus samt ackrediterad media.

"Detta gäller under de förutsättningar som för tillfället är kända. Situationen kan förändras beroende på nya beslut från centralt håll", säger Pär Langer.

Artikeln kan komma att uppdateras. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt