Annons:

KLART: Forwarden förlänger med Vimmerby

Max Popovic förlänger sitt kontrakt med Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: Forwarden förlänger med Vimmerby

Morgan Persson har fått ytterligare en påskrift till kommande säsong. Det är forwarden Max Popovic som stannar kvar i Vimmerby Hockey. 

Annons:

Sex spelare är nu klara för spel i Vimmerby Hockey kommande säsong. Forwarden Max Popovic, 21, är den senaste i raden av spelare att förlänga sitt kontrakt med VH. Popovic kom från Modos J20 inför förra säsongen och gjorde tio poäng på 36 matcher. 

"Max har vuxit i sitt spel under säsongen. Det är alltid en inkörssträcka innan man klarar övergången från junior- till seniorspel. Under andra halvan av säsongen kom bättre till i sitt spel, och trots en långvarig skada på slutet av säsongen kom han tillbaka och presterade sitt bästa spel när gällde som mest. Det finns en stor potential i Max och vi ser stora möjligheter i att den utvecklingskurvan fortsätter uppåt under kommande säsongen", säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande. 

Det nya avtalet är skrivet över säsongen 20/21. 

Fakta

Vimmerby Hockeys trupp säsongen 20/21:

Max Popovic (förlängning), Oscar Gustafsson (förlängning), Pierre Gustavsson (förlängning), Pelle Ström (förlängning), Linus Ljung (förlängning), Anton Carlsson (förlängning).

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt