Annons:

Lenhovdas tränare: ”Det är båda lagens ansvar”

Virserum fick jubla efter derbyt, men snacket efteråt handlade inte så mycket om spelet. Foto: Arkivbild

Lenhovdas tränare: ”Det är båda lagens ansvar”

Som så många gånger förr hade tränarna olika syn på varför matchen mellan Lenhovda och Virserum spårade ur på slutet. Hemmalagets Andreas Håkansson säger såhär om situationen som ledde till sju matchstraff:
– Virserumskillen fullföljde en tackling och sedan blev det lite gruff.

Annons:

Sju matchstraff och nästan 200 utvisningsminuter över 60 minuter. Det blev facit när Virserum tog tre viktiga pinnar borta mot Lenhovda.

Snackisen efteråt hade inte så mycket med spelet att göra – utan istället matchens tre sista sekunder. Ett stort slagsmål renderade i sju matchstraff; fyra för Lenhovda och tre för Virserum. 

– Jag har ingen riktig kommentar till det. Det blev en onödig situation och lite heta känslor, säger Lenhovdas tränare Andreas Håkansson. 

Vilket lag bär ansvar för situationen som du ser det?

– Det är båda lagen tycker jag. Virserumskillen fullföljde en tackling och sedan blev det lite gruff. Det blir en olycklig händelse när vår spelare försöker vrida sig ur tacklingen. Han får upp handen runt axlarna så Virserumsspelare får lite fart in i sargen, men ingen blev skadad.

Vad tyckte du om matchen?

– En svag insats från vår sida. Vi förlorar inte mot ett bättre lag, utan vi gör en svag insats. Vi är lite för tama och Virserums målvakt är väldigt väldigt duktig.

Fotnot: Hur Virserums-tränaren Wictor Holmberg ser på situationen kan du läsa här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt