En poäng för IK Oskarshamn i tempofylld match

IK Oskarshamn fick jubla två gånger om i hemmamatchen mot Skellefteå. Till slut blev det dock gästerna som kammade hem extrapoängen efter förlängning. Foto: Arkivbild

Spelmässigt ett klart fall framåt jämfört med förlusten borta mot Leksand. Trots det blev det ”bara” en poäng för IK Oskarshamn i lördagens tempofyllda hemmamatch i SHL.

1-1 efter en period, 2-2 efter två perioder och 2-2 efter full tid, och två gånger om kvitterade IK Oskarshamn gästande Skellefteås ledning. Målskyttar för IKO var Oliver Larsen och Jonas Engström.

I overtime var det dock gästerna som drog det längsta strået. Med dryga minuten kvar åkte sig Rickard Hugg fri och satte pucken snyggt i Joe Cannatas högra kryss.

Tack vare sin poäng ligger IK Oskarshamn fortfarande kvar på fjärde plats i tabellen.