Annons:

DV:s uppgifter bekräftade: SHL-meriterad back klar för VH

Christian Lindberg är klar för VH.

DV:s uppgifter bekräftade: SHL-meriterad back klar för VH

I går berättade Dagens Vimmerby att Christian Lindberg, enligt uppgifter, var klar för Vimmerby Hockey. I dag presenterar VH värvningen av den SHL-meriterade backen. 

Annons:

Vimmerby Hockey stärker upp backsidan inför Allettan. Christian Lindberg, 20, ansluter från Hudiksvalls HC, vilket vi kunde avslöja redan i går. 

– Det är mer än jag vet. Han är i Hudik, vad jag vet. Jag har inga som helst kommentarer kring det, svarade VH:s sportchef Morgan Persson.

Men vid lunchtid på tisdagen gick VH ut med att man sajnat Lindberg, som har SHL-meriter från sin tid i IK Oskarshamn. Han har också spelat för Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan. 

– Vi har länge sökt ytterligare en back, och när Christian blev ledig så var det inte mycket att snacka om. Han har varit aktuell här tidigare, och vi vet precis vad vi får. Det är en sklcklig tvåvägsback, som trots sin ringa ålder ändå har en hel del fin erfarenhet med sig. Det känns väldigt bra att vi kunde hitta en lösning, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson.

Lindberg, som gjort nio poäng på 21 matcher med Hudiksvall, ansluter till truppen under onsdagen. Kontraktet gäller säsongen ut. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt