Annons:

LIVE: Följ valet till kvartsfinalerna – VH får möta laget som blir sist kvar

Vimmerby Hockey är framme i kvartsfinal efter Todd Winders braksuccé med fem mål på två matcher i åttondelsfinalserien mot Mörrum. I dag görs valen till kvartsfinalerna. Foto: Ossian Mathiasson

LIVE: Följ valet till kvartsfinalerna – VH får möta laget som blir sist kvar

Vimmerby Hockey slog ut Mörrum i två raka matcher – efter Todd Winders smått osannolika målsuccé. Nu väntar kvartsfinal kommande vecka och vilket lag kommer VH få möta?

Annons:

Säsongen tog slut för åtta lag i åttondelsfinal och åtta lag har kvalificerat sig för kvartsfinalspel och finns med i den fortsatta kampen om en plats i Hockeyallsvenskan nästa säsong. 

De fyra rankade lagen i åttondelsfinal är följande och väljer i nämnd ordning: Boden, Nybro, Hudiksvall och Vimmerby. 

Lagen de har att välja mellan är Östersund, Troja/Ljungby, Visby/Roma och Mariestad. 

VH gör inget val

I och med att Boden, Nybro och Hudiksvall är först ut i valprocessen får VH möta laget som återstår efter de tre valen och tilldelas därmed sitt motstånd.

Kvartsfinalerna avgörs i bäst av tre matcher. Högst rankat lag, vilket VH kommer vara, inleder på bortais på tisdag för att sedan spela hemmamatch på fredag och eventuellt på lördag om det krävs en tredje och avgörande match. 

Valproceduren för att ta reda på hur de fyra kvartsfinalerna ska se ut börjar klockan 10 i dag och DV kommer liverapportera från valen. Klicka här för att komma till liverapporteringen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt