Annons:

KLART: Tidigare VH-forwarden stannar – trots degraderingen

Jesper Kokkonen har kritat på ett nytt kontrakt med HV71, som får börja om i Hockeyallsvenskan kommande säsong. Foto: Ola Westerberg/Bildbyrån

KLART: Tidigare VH-forwarden stannar – trots degraderingen

HV71 har gjort klart med ytterligare en av spelarna som var med om att åka ur SHL med laget. Tidigare Vimmerby Hockey-forwarden Jesper Kokkonen förlänger sitt kontrakt med allsvenska klubben. 

 

Annons:

Jönköpingsklubben HV71 plockade in Jesper Kokkonen från allsvenska BIK Karlskoga inför den gångna säsongen. Han svarade för fyra poäng under sin första säsong i SHL och fick sparsamt med istid. 

Nu har den VH-forwarden bestämt sig för att stanna kvar i HV71 trots degraderingen till Hockeyallsvenskan. Han har kritat på ett tvåårskontrakt. 

"Jesper är en spelare som kommer att växa i HV-tröjan ytterligare nästa säsong. Han har alla verktygen att göra riktigt mycket poäng något han har bevisat tidigare i sin karriär. Jesper är också en spelare sätter prestige i det hårda jobbet och ska vara jobbig att möta för alla motståndarbackar nästa år", säger Johan Hult, sportchef i HV71, till klubbens hemsida. 

Jesper Kokkonen vill gärna vara med på HV:s resa tillbaka till SHL. 

"Från den dagen vi åkte ur har jag tänkt på att jag vill vara med och ta tillbaka HV71 till SHL. Nu ska vi göra en bra sommarträning och vara redo när pucken släpps i höst", säger Kokkonen till HV:s hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt