Annons:

Projektledaren: ”Blir det bästa rallyt hittills”

Lars Jonsson är förväntansfull inför rallyt. Foto: Linus Johansson

Projektledaren: ”Blir det bästa rallyt hittills”

I kväll drar Midnattssolsrallyt igång i Vimmerby för tredje gången. Projektledaren Lars Jonsson är mycket förväntansfull.
– Det är det roligaste startfältet vi haft, säger han.

Annons:

Midnattssolsrallyt 2018 lär bli det sista i Vimmerby för den här gången. Enligt Lars Jonsson kommer det att bli det bästa.

– Tidigare åren har vi haft dåligt väder, men nu finns ingen prognos som pekar på något annat än varmt och torrt. Publikt blir det vårt största rallyt och det är bra för motorklubbarna som är med och arrangerar.

 "Full möjligt"

Jonsson tror också att banan kommer att höja upplevelsen.

– Det är den bästa bana vi någonsin har levererat men också den tuffaste. Eftersom vi åker uppe i Östergötland för första gången bjuder vi på en väldig blandning av vägar. Det är krokigt och snabbt omvartannat. Banan är tuff och inledningen i det tuffaste laget.

Även utbudet bland bilar är något vassare, enligt Jonsson:

– Det är det roligaste startfältet vi haft hittills. Det är fler konstiga gamla bilar som går i fartklassen och en väldigt trevlig blandning.

Blir det här det sista rallyt i Vimmerby?

– Inte ens jag vet var vi hamnar nästa år, men det är inte planen att vi ska vara här nästa år, även om det är fullt möjligt. Vimmerby kommun är intresserad och det har varit jättebra arrangemang här. Det känns som hela Vimmerby är jätteintresserade och då blir det enkelt.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt