Annons:

Thiman om incidenten:

Mikael Thiman var inte arg över att det inte blev svart flagg på Tobias Svärd i C-finalen.

Thiman om incidenten: "Man var lite irriterad"

På sociala medier har många höjt sina röster och de menar att slutsegraren Tobias Svärd skulle fått svart flagg i C-finalen. Men Mikael Thiman, som var inblandad, är inte lika säker. – Det kunde ha varit och det kunde inte ha varit. Det är svårt att säga, säger han.

Annons:

Tobias Svärd och Mikael Thiman brakade ihop i C-finalen. På Facebook har många yppat åsikten att Tobias Svärd körde bort Mikael Thiman och skulle blivit svartflaggad. 

– Ah, jag vet inte. Det är nog ingenting, det är sådant som händer. Jag laddade på lite för mycket och han fick en lucka, sedan försökte jag stänga till den, säger Mikael Thiman. 

På Facebook verkar många vara av åsikten att han borde fått svart flagg.

– Det kunde ha varit och det kunde inte ha varit. Alla kör hårdare och det är klart att man tänkte på det under tiden, man blir lite irriterad. 

Känslan var att det tilläts betydligt mer i dag än tidigare?

– Det kan ha varit så. Egentligen är det väl bra med en jämn nivå, men jag vill inte skylla på något. Det var jag som gjorde misstaget och han är kung här i dag. Jag hade inte en chans mot honom. 

Tobias Svärd svarade så här på frågan om han borde blivit utesluten.

– Jag vet inte, det var många som var gränsfall i dag. Jag hade en lucka och Mikael (Thiman) var inte sur på mig. Han önskade mig lycka till. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt