Annons:

Succé för Sandra Fransson: ”Jättestort för mig”

Sandra Fransson gjorde mycket fins resultat i Göteborg den gångna veckan. Foto: Privat

Succé för Sandra Fransson: ”Jättestort för mig”

Sandra Fransson tävlade den gångna helgen i Gothenburg youngster tour. Hon gjorde mycket fina resultat med sina tre hästar.
– Det är jättestort för mig att de presterar så bra på den här nivån, säger Sandra Fransson.

Annons:

Sandra Fransson hade med sig tre hästar till Göteborg och hon kunde knappast ha önskat sig så mycket mer av de två femåringarna samt sjuåriga Aeyla.

– Båda femåringarna gick felfritt hela vägen och det var det bara sju ekipage som lyckades med. Alla som var felfria i den klassen blev vinnare så det blev dubbla förstaplatser, säger Sandra Fransson.

”Dagsformen är superbra”

Med Aeyla gjorde Sandra Fransson tre starter och hade två placeringar.

– Jag ser det här lite som ett genrep inför Falsterbo och det känns verkligen jättebra. Det kunde inte ha gått så mycket bättre. Dagsformen är superbra.

Är du förvånad att det gick så bra?

– Det går inte räkna med att alla hästar ska gå så bra. Det känns som att jag har höjt min lägstanivå ännu mer. Det här är ett bevis på att jag har gjort ett bra jobb. Att alla tre presterade på det här sättet i en sådan tävling är jättestort för mig, säger Sandra Fransson.

Redan i morgon bär det av till Göteborg igen med tre andra hästar. Det återstår att se om det blir ny succé för Sandra Fransson då.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt