Annons:

VM-ledaren förlänger med Indianerna – ”En reklampelare”

Tai Woffinden stannar i Indianerna.

VM-ledaren förlänger med Indianerna – ”En reklampelare”

VM-ledande Tai Woffinden avslutade elitseriesäsongen i Indianerna från Kumla. Där blir han kvar över 2019.
– Jag trivdes verkligen jättebra i klubben under den korta tiden i år. Hela föreningen sköts väldigt seriöst och fansen är grymt bra, säger Tai Woffinden till klubbens hemsida.

Annons:

Indianerna har sedan tidigare gjort klart med förlängningar för den danska duon Kenneth Bjerre och Anders Thomsen. Nu är det alltså klart att även Tai Woffinden stannar.

– Jag gillar klubbens raka och ärliga sätt att arbeta med allt från lagbygge till kontraktsförhandling. Jag ser verkligen fram emot att få bli mer involverad i klubben och hur banan prepareras, så vi kan ge fansen en riktigt bra show, säger Tai Woffinden.

Lagledaren Peter Johansson kommenterar kontraktsförlängningen så här:

– Att signa Tai innebär att ytterligare en tung pusselbit är på plats för 2019. Vi fick chansen att lära känna varandra under slutet av 2018 års säsong och jag har bara gott att säga om killen som person, därtill tar han mycket poäng på banan. Tai är en reklampelare för hela sporten och att vi får ha honom i Kumla är fantastiskt roligt, samtidigt är han också en förare som vet att ingen individ är större än föreningen i sig. Han är världsstjärnan som passar in väl i vår filosofi kring "laget före jaget".

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt