Annons:

Lindgren förlänger med Smederna: ”Har visat ett stort hjärta”

Fredrik Lindgren har gjort klart för en ny säsong i Eskilstuna Smederna. Foto: Ossian Mathiasson

Lindgren förlänger med Smederna: ”Har visat ett stort hjärta”

På tisdag kan Fredrik Lindgren bli svensk mästare med Smederna i finalen mot Dackarna. I dag kom nyheten att han har skrivit på ett kontrakt med Smederna för nästa säsong.

Annons:

Det är på föreningens hemsida som de har gått ut med information om att klubben och Fredrik Lindgren är överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019. 

Fredrik har kommit in i klubben på ett mycket bra sätt och har verkligen levererat under säsongen. Med sin rutin tillför han mycket på och utanför banan. Fredrik har visat ett stort hjärta för klubben under säsongen, när han visat vägen för laget trots svåra smärtor med sin hand, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson i ett pressmeddelande.

Han var som sagt med om en allvarlig skada hösten 2019 och har trots det höjt sitt snitt med drygt 0,4 poäng per heat. Under året har han också vunnit ett individuellt SM-guld på hemmaplan i Eskilstuna. 

– Det är en förare som är oerhört professionell och betyder mycket för organisationen. Sen är han dessutom en av världens bästa förare, säger föreningens klubbchef Håkan Ringkvist.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt