Annons:

Jonasson tillbaka i Elitserien – här är hans nya klubb

Tomas H Jonasson har skrivit på för Lejonen.

Jonasson tillbaka i Elitserien – här är hans nya klubb

Vetlandakillen Tomas H Jonasson är tillbaka i speedwayens elitserie. Nu står det nämligen klart att han ersätter skadade Timo Lahti i Lejonens trupp i, till att börja med, 28 dagar.

Annons:

Vetlanda Speedway och Tomas H Jonasson lyckades inte komma överens om ett nytt kontrakt efter förra säsongen. Det slutade med att det inte blev någon elitseriestyrning alls för ”THJ”.

Nu är Jonasson dock tillbaka i den högsta serien i Sverige. Han ersätter Timo Lahti, som bröt vadbenet i hemmamatchen mot Rospiggarna i tisdags, i Lejonens trupp.

”THJ själv är glad och säger att han känner sån lust för speedway, denna känsla har han inte haft på länge. Det ska bli mycket kul att köra på en annan hemmabana och ett helt nytt lag och lagledning. Vi skulle ju inte köra i Sverige i år men nu kom anbudet om att ersätta skadade Timo Lahti. Jag tog beslutet att skriva på under 28 dagarsregeln. Hur och om det blir en fortsättning därefter avgörs på hur bra det går och allt annat runt omkring. Just nu känns det helrätt och jag ser fram emot detta mycket” går det att läsa på THJ Racings sida på Facebook.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt