Annons:

Lindgren lämnar Smederna – kan ta paus från svensk speedway

Fredrik Lindgren kommer att lämna Smederna. Foto: Linus Johansson/Arkiv

Lindgren lämnar Smederna – kan ta paus från svensk speedway

Sveriges största stjärna, Fredrik Lindgren, tänker lämna Smederna efter säsongen. Det kan bli en paus från svensk speedway för VM-stjärnan.
– Det har inträffat ett par incidenter där vi inte är överens med styrelsen, säger Lindgrens manager Carolina Jonasdotter till Eskilstuna-Kuriren.

Annons:

Fredrik Lindgren kommer att köra säsongen ut, men tänker sedan inte fortsätta i Smeddressen.

– De sportsligt ansvariga, Jerker (Eriksson) och Jimmy (Jansson), har försökt att förlänga med honom ytterligare ett år, något han tackade nej till, bekräftar Smedernas ordförande Tobias Spångberg till Eskilstuna-Kuriren.

Enligt Fredrik Lindgrens manager Carolina Jonasdotter är Smedernas styrelse den stora anledningen till att stjärnan kommer lämna.

– Det har inträffat ett par incidenter där vi i teamet (Lindgrens team) inte är överens med styrelsen hur saker och ting har skötts. Vi känner att vi inte talar samma språk som de som sitter i styrelsen idag.

Nu finns tankar på att ta en paus från svensk speedway.

– Det är tankar som aldrig hade kommit upp ifall allting hade fungerat bra såklart. Vi omvärderat situationen efter det som hänt nu och det val vi gjort. Vi sitter just nu med analysering om vad som kan bli bäst för Fredrik och hans utveckling. Att byta lag och fortsätta att köra i Sverige eller ta en paus och se vad det kan göra. Men det är som sagt inget bestämt just nu, säger Jonasdotter.

Fredrik Lindgren har tidigare gjort flera säsonger i Dackarna.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt