Annons:

VM-STJÄRNA GREPS AV POLIS EFTER MATCHEN

Den svenska speedwaystjärnan Antonio Lindbäck greps av polis direkt efter Indianernas storseger mot Lejonen. – Han är misstänkt för brott och var anhållen i sin frånvaro, säger Erik Hiding, vakthavande befäl vid polisen i Örebro till Sportbladet.

Annons:

Antonio Lindbäck blev poängbäst för Dackarnas seriekollega Indianerna när Lejonen krossades hemma i Kumla. Men direkt efter matchen blev den svenske VM-föraren gripen av polis. Hans buss och personbil söktes igenom och de tog också Antonios mobiltelefon och nycklar, som han senare fick tillbaka. 

– Polisen tog Antonio. Jag vet inte vad det är som händer, för polisen ville inte kommentera något. De sa ingenting, säger lagledaren Daniel Andersson Bäckström till Sportbladet.

Lindbäcks manager, Mattias Fahlström, var överraskad över gripandet.

– Jag är på väg till polishuset nu och är lika konfunderad som alla andra. Som polisen sa: Eftersom ”Anton” är en myndig person kan vi inte uttala oss, säger Fahlström.

Erik Hiding, vakthavande befäl vid polisen i Örebro, bekräftar att det är Antonio Lindbäck som har gripits.

– Han är misstänkt för brott och var anhållen i sin frånvaro. Jag tänker inte gå in på vad det handlar om, säger han.

Tre gånger har Antonio Lindbäck åkt dit för rattfylleri. Det är oklart varför man lät Lindbäck köra matchen, när han var anhållen i sin frånvaro. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt