Annons:

GP-stjärnan har lämnat återbud

Jason Doyle har lämnat återbud till den andra SM-semifnalen. Foto: Linus Johansson

GP-stjärnan har lämnat återbud

Jason Doyle är skadad och kommer inte till Vetlanda i kväll. Hans plats i Dackarnas startsjua tas av Rasmus Jensen.

Annons:

I kväll körs den andra SM-semifinalen mellan Elit Vetlanda och Dackarna. Men någon spänning är inte att vänta. I hemmamatchen förlorade Dackarna med 26 poäng och det är alltså den summan Målillalaget måste besegra Elit Vetlanda med på tisdagskvällen.

Ont i en armbåge

På tisdagseftermiddagen nåddes Dagens Vimmerby av uppgifter som gjorde gällande att Dackarnas GP-stjärna Jason Doyle inte kommer att köra matchen i Vetlanda. Vid halv fem-tiden bekräftade lagledaren Mikael Karlsson de uppgifterna.

– Doyle kommer inte. Han har ont i en armbåge och känner att han behöver vila några dagar. Det är tråkigt, men det är som det är. Jag får väl köpa det den här gången, säger Mikael Karlsson.

Tror du på hans förklaring?

– Jag vill inte vara sån att jag inte tror på andra människor. Han körde omkull på en träning i lördags och sen har han tävlat både söndag och måndag. Jag förutsätter att han har ont. Men visst, hade jag sett stora möjligheter inför matchen mot Vetlanda kanske jag hade pressat honom hårdare.

Jensen ersätter

Den som ersätter Jason Doyle blir unge dansken Rasmus Jensen.

– Jag valde mellan Rasmus eller att köra riders replacement för Jason. Och när Rasmus tackade ja utan betänketid tyckte jag att det var bättre att komma med ett fullt lag, säger Mikael Karlsson.

Hans Andersen var inte aktuell då han är upptagen på annat håll.

– Han var redo att hoppa in till och med i måndags, men då såg det ju ut som att vi kunde köra med anmält lag.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt