Annons:

Därför föll Jepsen Jensens val på Smederna

Michael Jepsen Jensen ser fram emot att jobba med Jerker Eriksson igen. Foto: Linus Johansson

Därför föll Jepsen Jensens val på Smederna

Tidigare i kväll kunde Dagens Vimmerby berätta att Michael Jepsen Jensen lämnar Dackarna för Eskilstuna Smederna. En av anledningarna till danskens val är Smedernas lagledare Jerker Eriksson, som han tidigare har jobbat med i Dackarna.

Annons:

Nyligen presenterades Jerker Eriksson som ny lagledare för Eskilstuna Smederna. I kväll stod det klart att hans första nyförvärv blir en gammal bekant, nämligen Michael Jepsen Jensen från Dackarna. Dansken har dessutom redan utsetts till lagkapten, en roll han tar över efter ikonen Magnus ”Zorro” Zetterström.

Stor tillgång

Jerker Eriksson säger så här till Smedernas hemsida:

– Vi är mycket glada att Michael valde oss. Jag har jobbat flertalet säsonger med honom och är övertygad om att han blir en stor tillgång i laget. Han har en hög högstanivå, men behöver höja sin lägstanivå och jag hoppas att han får ett lyft nästa år efter ett lite tyngre 2016.

Nöjd med samarbetet

Michael Jepsen Jensen presenterades på ett medlemsmöte i Eskilstuna i kväll. Klubbvalet verkar inte ha varit särskilt svårt för 24-åringen.

– Jerker har varit en avgörande faktor då jag arbetade nära honom under säsongerna ihop i Målilla och var mycket nöjd med samarbetet vi hade. Så jag har ett stort förtroende för honom och han vet också hur jag fungerar och arbetar för lagets bästa i alla lägen, säger Michael Jepsen Jensen till Smedernas hemsida.

– Jag tror att klubben har stor potential och vill väldigt gärna vara med på denna resa mot att bli ett topplag, fortsätter Jepsen Jensen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt