Annons:

NYTT MAGASIN: Här kan du läsa DV Dekor digitalt!

I dag släpps DV Dekor digitalt. Magasinet kan du läsa genom att klicka på länken i slutet av artikeln.

NYTT MAGASIN: Här kan du läsa DV Dekor digitalt!

Förra veckan delades Dagens Vimmerbys inredningsmagasin DV Dekor ut till samtliga hushåll i Vimmerby och Hultsfred. Nu går det även att läsa magasinet digitalt.
– Även i år känner vi ett stort intresse för våra temamagasin i print och de kompletterar vårt dagliga nyhetsarbete på ett fint sätt, säger Dagens Vimmerbys vd och ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

DV Dekor ges ut för andra året i rad och handlar om bostäder och inredning. I årets magasin finns en mängd artiklar om nya bostadsområden i Vimmerby och Hultsfred, nystartade företag i branschen och mer rutinerade diton som växlat upp rejält. 

– I årets upplaga har vi fokuserat på många av de duktiga aktörer som finns i området. Det finns längre reportage med nystartade Rost & Kardemumma och Byggklason som bara växer och växer. Det växlar vi med andra intressanta artiklar om bostadsmarknaden i Vimmerby och Hultsfred, säger Jakob Karlsson.

Nykomling ges ut i september

Precis som 2018 kommer Dagens Vimmerby ge ut fyra pappersmagasin under året. Den andra är det populära fotbollsmagasinet i början av april och det följs sedan av ett näringslivsmagasin i september och julmagasinet i december. 

– Fotbollsmagasinet börjar bli en tradition och det blir fjärde året som det ges ut. Det är en rolig produkt och ger allt inför fotbollssäsongen. Näringslivsmagasinet är en nykomling medan julmagasinet ges ut för tredje året i rad. Vi ser fortsatt ett stort intresse för att synas i våra magasin och känner själva att den här typen av magasin kompletterar vårt dagliga arbete med våra nyhetssajter på ett fint sätt. Ny statistik visar att de dagliga nyhetstidningarna fortsätter att tappa rejält i sina upplagor och därför finns det en allt större plats att fylla för den här typen av produkter.

Magasinen delas ut till cirka 14 300 hushåll i Vimmerby och Hultsfred. Har du inte fått magasinet i brevlådan kan du vända dig till redaktion@dagensvimmerby.se.

DV DEKOR kan du läsa här. 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt