Annons:

Är du Dagens Vimmerbys nya försäljningschef?

Dagens Vimmerby AB söker efter en försäljningschef.

Är du Dagens Vimmerbys nya försäljningschef?

Dagens Vimmerby AB söker en driven och erfaren försäljningschef till bolagets fyra tidningar. Vi erbjuder stor frihet, en utvecklande miljö och produkter som genererar cirka en miljon visningar per vecka.

Annons:

Dagens Vimmerby AB driver digitala nättidningar i Vimmerby, Hultsfred, Västervik och Kalmar. Tidningarna lockar varje vecka cirka 100 000 unika användare och en miljon visningar. Nu vill vi ta nästa steg på säljsidan och söker därför en försäljningschef som tar ansvaret för försäljningen på alla våra tidningar.

För att fungera i rollen har du erfarenhet av försäljning och allra helst av försäljning inom mediasektorn. Som person är du tävlingsinriktad, men du tar också snabbt nya tag vid en motgång. Du har lätt för att knyta nya kontakter och du drivs av att skapa värde för både befintliga och nya kunder.

*

Dagens Vimmerby AB strävar efter att vara en positiv kraft i de lokalsamhällen där vi är aktiva. Vi vill både producera viktig journalistik för invånarna och erbjuda en effektiv marknadsföring för de lokala företagen.

Som försäljningschef är du ansvarig för företagets säljarbete och på sikt formar du ett eget team med lokal säljkraft i de olika kommunerna. Du arbetar var du vill, men har möjlighet att arbeta från vårt nya kontor i Vimmerby om du så önskar.

En del av din ersättning kommer vara provisionsbaserad. Du ansöker till tjänsten genom att mejla till jakob.karlsson@dagensvimmerby.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt