Annons:

Ammie från Södra Vi vann 100 000 kronor i direktsändning

Södra Vi-bon Ammie Envall vann under tisdagen 100 000 kronor på Triss, en vinst hon skrapade fram i direktsändning i Nyhetsmorgon på TV4. Foto: TV4/Pressbild

Ammie från Södra Vi vann 100 000 kronor i direktsändning

Ammie Envall från Södra Vi fick flera trisslotter i julklapp och skrapade fran tre tv-symboler på ena lotten. Det tog henne till Triss-skrap i TV4 Nyhetsmorgon på tisdagen och hon vann 100 000 kronor i direktsändning. 

"Plötsligt händer, det stämmer verkligen", säger Ammie Envall i ett pressmeddelande. 

Annons:

Ammie Envall och hennes man fick ett antal Trisslotter i julklapp. Lotterna blev liggande några dagar och skrapades av paret på nyårsafton.

"Jag trodde inte det var sant när jag såg tre tv-rutor. Min första tanke var ”plötsligt händer det!”. Precis så kändes det", säger Ammie Envall i ett pressmeddelande. 

Vinstlotten tog Ammie till Stockholm och TV4 Nyhetsmorgon där hon under tisdagsmorgonen skrapade fram sin vinst. Valet föll på lott nummer två. Vinsten landade på 100 000 kronor och ska delas med familjen.

"Vi vill gärna bjuda med barn och barnbarn till Kolmården, så det ska vi göra nu. Sen får vi se vad vi ska göra för resten av vinsten", berättar vinnaren glatt när skrapet avklarats.

Lotten var köpt på ICA Nära Södra Vi. 

Se när Ammie Envall skrapar fram den fina vinsten i direktsändning:

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt