Annons:

Nytt företagspris ska delas ut – blir utdelning redan den här veckan

Marcus Hamlin är ordförande för Företagarna i Vimmerby. Foto: Pressbild

Nytt företagspris ska delas ut – blir utdelning redan den här veckan

Pandemin satte stopp för den populära Vimmerbygalan. Förra året var den tillbaka i en helt annan skepnad. I höst ska det bli någon form av gala, men redan den här veckan ska två företagspris delas ut.

Annons:

Ifjol hölls ett evenemang i slutet av maj som kallades för "Vimmerby Tillsammans-festivalen". Det var ett samarrangemang mellan kommunen, Vimmerby Handel och Företagarna.

Inte heller den här våren blev det någon ordinär Vimmerbygala, men till hösten ska det bli ett liknande evenemang.

– Vi kommer ha någonting i höst, men exakt hur det kommer se ut är fortfarande lite okänt, säger Marcus Hamlin, färsk ordförande för Företagarna i Vimmerby. 

Vimmerbygalan startade 2003 och innehåller ett flertal olika priser. Nästa år är tanken att den ska hållas på våren igen, har Marcus Hamlin tidigare berättat. 

Redan den här veckan kommer två priser att delas ut av styrelsen för Företagarna i Vimmerby. Det rör priset årets företagare samt nykomlingspriset årets unga företagare. 

– Den som vinner är ju även med och tävlar regionalt och blir inbjudna till lunch med landshövdingen, så vi måste få ut det och kan inte vänta tills i höst. Själva firandet får vi ta ett vid ett annat tillfälle under andra former.

Årets unga företagare är ett nytt pris för Vimmerby.

– Företagarna har det i ett antal år, men inte just här i Vimmerby. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt