Annons:

Thalins busringningar lockar till skratt på sociala medier:

Fredrik Thalins busringningar lockar till många skratt på sociala medier. Foto: Skärmdump

Thalins busringningar lockar till skratt på sociala medier: "Överväldigad"

Fredrik Thalins egna, humoristiska julkalender på sociala medier lockar till många skratt. Vimmerbybon lägger ut filmklipp där han både sjunger och busringer. 
– Jag sätter bara på kameran och sedan händer det något i hjärnan, säger han. 

Annons:

Vimmerbybon Fredrik Thalin berättar att han har skapat en hel del roliga klipp i Snapchat som han i sin tur har lagt ut på sociala medier. 

– Det har jag mest gjort för att jag tycker att det är kul. Jag har tagit filter från Snapchat och lagt ut klippen på Facebook och Instagram, vilket jag har gjort från och till i några år. De har blivit så himla uppskattade, säger Fredrik Thalin. 

Han har nu under december postat inlägg mer frekvent på sociala medier. 

– Jag försöker göra ett inlägg varje dag, likt en julkalender, men det är inte helt enkelt i det vardagliga livet. Idén kom från en kompis och kollega som kontaktade mig på Messenger och skrev ”kan du inte göra en julkalender och lägga ut ett klipp varje dag?”. Jag kände direkt att det vore en rolig utmaning och kör på det, säger Fredrik Thalin. 

Han bjuder på sig i filmklippen som består av sång och busringningar. 

– Folk frågar mig om jag har manus, men det har jag inte. Jag startar bara kameran och sedan händer det som händer. Jag har missat att lägga ut klipp några dagar av olika anledningar, men det har blivit en supersuccé och folk kommer fram på stan. Jag är helt överväldigad över uppskattningen på sociala medier. 

Gillar att busringa

Fredrik Thalin har publicerat tre busringningar där han filmar sig själv under samtalets gång. Han ringer till Jula och bollar glöggmingel, till ett hotell och pratar om upplägg för sitt födelsedagsfirande och till ett annat hotell och frågar om de vill ha underhållning till julbordet 

– Jag har historiskt busringt en del genom åren och tycker att det är jätteroligt. Jag lyssnar väldigt mycket på Kalle Sändare, en av mina idoler och en genialisk busringare, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid någon slags lös idé om varför jag ringer men vad som händer under samtalets gång är svårt att veta. Det beror på vem som svarar och hur det går. Det bara dyker upp grejer i huvudet. Folk frågar hur jag lyckas hålla mig för skratt. Jag tänker nog inte att jag busringer utan jag tänker att jag ringer och pratar med någon på riktigt.

Busringningarna har tagit emot med glädje och skratt på sociala medier.

– Jag gör det framför allt för min egen skull och tycker att det är kul. Att folk också tycker att det är kul är en bonus. Jag har en liten idé om att starta ett busringningskonto på Instagram och får se om det blir verklighet. Det är inte lika vanligt med busringningar nu för tiden, men det ska vara finess och klass på dem. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt