Annons:

Öppet hus i två dagar följs av invändig uppfräschning på Body

Body Gym & Relax anordnar öppet hus på både lördag och söndag. Foto: Ossian Mathiasson

Öppet hus i två dagar följs av invändig uppfräschning på Body

Body Gym & Relax i Vimmerby bjuder in till öppet hus i dagarna två i helgen. Sedan ska lokalerna fräschas upp och målas om.
– Vi får ha ett nytt öppet hus när vi är klara, säger Madeleine Carlsson. 

Annons:

Body Gym & Relax arrangerar öppet hus på lördag och söndag samtidigt som Johanna Krantz, Emma Blixt, Sara Rundberg Green och Linda Ogebrink bjuder in till begagnatmarknad i grannfastigheten Mässhallarna.

– Johanna Krantz tog kontakt med oss. De har haft sin begagnatmarknad i idrottshallen på Vimmerby folkhögskola och nu är det så många säljare att de ska vara här på Mässhallarna. Hon vet att vi har öppet hus ibland och vi drar ihop öppet hus på både lördag söndag, säger Madeleine Carlsson på Body Gym & Relax. 

Body Gym & Relax vill bjuda in folk till träning och låta dem titta in lokalerna.

– Vi tycker att det är trevligt att träffa folk. Vi har olika erbjudanden och det gör att folk är aktiva och vill förnya sina medlemskap. På förra öppet hus körde vi några pass som vi tyckte att vi inte hade så mycket folk på och det fick vi bra gensvar på. Denna gång kan man testa yoga och spinning på söndagen. Vi har inte lite folk på yogan, men det finns många som vill testa yoga. Spinningen har varit vilande ett tag och nu kör vi igång den igen, säger Madeleine Carlsson. 

Invändig uppfräschning

Gymmet kan se tillbaka på tre lyckade månader. 

– Vi har haft en bra december, januari och februari, vilket är roligt. Vårt mål har hela tiden varit att höja medlemsantalet eftersom det var väldigt lågt när vi tog över gymmet. Vi har dubblat medlemsantalet och det måste vi vara nöjda med. 

Nu har gymägarna bestämt sig för att lokalerna ska genomgå ett ansiktslyft. 

– Vi ska med start nästa vecka fräscha upp och måla om i lokalerna. Det gäller alla rum, men det är fokus på rummen för HIIT, easyline och spinning. Det slits mycket av att vi har aktivitet där. 

Hur ser tidsplanen ut?

– Vi börjar nästa vecka och jag hoppas att det ska vara färdigt inom en månad. Medarbetare på Hotell Ronja ska göra jobbet innan de ska utföra målarjobb utomhus. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt