Annons:

FAMILJEFÖRETAGET FÅR NY ÄGARE – EFTER NÄSTAN 60 ÅR

David Artmark blir ny ägare till Effect Reklambyrå i Vimmerby. Foto: Pressbild

FAMILJEFÖRETAGET FÅR NY ÄGARE – EFTER NÄSTAN 60 ÅR

I 59 år har Effect Reklambyrå varit ett familjeföretag. Nu får företaget ny ägare. Från den 31 mars ägs och leds Effect Reklambyrå av David Artmark.

Annons:

Effect Reklambyrå är en av Sveriges äldsta reklambyråer och har funnits i Vimmerby sedan 1964. Då hette bolaget Reklamtjänst. 

Nu, efter 59 år, säljer ägarfamiljen Effect till David Artmark. 

– Jag har under en längre tid följt Effect Reklambyrå och ser ett bolag som har långa och väl etablerade relationer med sina kunder. Det tycker jag tyder på kvalitet och förmåga till kontinuerlig utveckling. Effect Reklambyrå befinner sig i en väldigt stark trend. Jag är stolt över att nu få fortsätta utveckla Effect Reklambyrås redan starka erbjudande för den som är intresserad av en lyhörd byrå som förstår affärsnytta, säger David Artmark i ett pressmeddelande.

Jimmy Andersson, som varit vd på Effect tidigare, säger så här:

– Effect Reklambyrå har funnits i vår släkt i närmare 60 år. En ny ägare är ett stort steg för oss alla. Vi är både stolta och tacksamma för lösningen vi lyckats skapa tillsammans med David Artmark.

"Brett kontaktnät"

En ny och driven ägare är ett led i att stärka den pågående utvecklingen av företaget.

– David har ett brett kontaktnät, är väl insatt i kommunikationsbranschens digitala utveckling och har erfarenhet från närliggande branscher. Våra kunder kommer känna igen sig hos Effect Reklambyrå. De kommer känna igen den erfarenhet och färdighet som våra medarbetare upparbetat genom åren. Organisationen står nu redo att under David Artmarks ledning möta framtiden, säger Jimmy Andersson.

Effect omsatte 30 miljoner kronor under 2022 och har 15-talet anställda. Byrån har kontor i Vimmerby, Huskvarna och Vetlanda. David Artmark tillträdde som ägare och styrelsens ordförande den 31 mars i år.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt