Annons:

  • Anton är ny butikschef på Ahlsell i Vimmerby:

    Anton Holm är ny butikschef på Ahlsell i Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

  • Anton är ny butikschef på Ahlsell i Vimmerby:

    Malin Hubbard, Anton Holm och Sven-Olof Karlsson jobbar på Ahlsell i Vimmerby.

  • Anton är ny butikschef på Ahlsell i Vimmerby:

    Anton Holm ser verkligen fram emot sitt nya jobb.

Anton är ny butikschef på Ahlsell i Vimmerby: "Ska bli superkul"

Efter 22 år med brorsan Andreas på Frendo i Kisa är Anton Holm ny butikschef på Ahlsell i Vimmerby. Måndagen är hans första arbetsdag.
– Det känns helt fantastiskt, säger han.

Annons:

Anton Holm, 35, bor i Vimmerby sedan fyra år och tillbaka och nu passade det väldigt bra att ta ett arbete på orten. Efter 22 år hos brodern Andreas på Frendo i Kisa väntar nu en ny utmaning.

Under måndagen gör han sin första arbetsdag på Ahlsell i Vimmerby. 

– Det känns helt fantastiskt och superkul med en ny utmaning där jag får träffa ett nytt, härligt gäng. Servicehandeln kan jag väldigt bra, men det här blir en ny utmaning för mig, säger Anton Holm. 

Att just slippa pendla till Kisa varje dag är ett skäl till det nya jobbet.

– Jag bor i Vimmerby och det är kul att vara på orten och kunna bidra här. Butikstiderna här är också helt annorlunda och sett 7-4-jobb passar bättre familjärt. 

Passade honom perfekt

Direkt när jobbannonsen kom ut kände han också att jobbet som butikschef på Ahlsell passade honom som handen i handsken.

– Jag fick många meddelanden om att jag borde söka det här och när jag läste annonsen kände jag att mycket träffade in på mig. Jag har arbetat väldigt mycket med att vara serviceinriktad, lyhörd och att se till kundens bästa och få kunden att känna att den är i första hand. 

Var det ett svårt beslut att lämna Frendo efter så många år?

– Det var en hjärtesorg i sig, men samtidigt ville jag testa på något nytt och då passade det här bra. Sedan är det såklart speciellt när man varit så länge på ett företag och när anknytningen till ens bror finns. Men han vet att jag ville göra det här och det ska bli roligt att kunna bidra med service på orten. 

Vilka blir de största utmaningarna?

– Vi jobbar ju business to business, det är bara företagare som kommer hit och det blir lite annorlunda. Det är proffsen som kommer hit och handlar av mig. Sedan är sortimentet väldigt brett. I början kan man inte så mycket, men jag får suga åt mig så mycket som möjligt av de andra och ta rygg på dem för att lära mig hur allt fungerar.

Tre butiksanställda

Totalt är Ahlsell tre butiksanställda och ytterligare två säljare som arbetar i butiken. Även Sven-Olof Karlsson är relativt nyanställd.

– Vi är ett team på tre, men jag vill att vi ska bli ett team på fem och ha ett grepp om varandra. Det kommer bli klockrent, säger Anton Holm. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt