Annons:

KLART: Han blir ny butikschef på Dollarstore i Vimmerby

Vimmerbybon Niclas Samuelsson blir ny butikschef på Dollarstore i Vimmerby.

KLART: Han blir ny butikschef på Dollarstore i Vimmerby

Dollarstore i Vimmerby har rekryterat en ny butikschef. Ny på posten är Vimmerbyprofilen Niclas Samuelsson.
– Nu är det officiellt. Jag har under dagen träffat personalen för första gången så det är ganska färskt, säger han. 

Annons:

Niclas Samuelsson är ny butikschef på Dollarstore i Vimmerby och påbörjar sin anställning på tisdag. I dag på skärtorsdagen träffade Samuelsson personalen för första gången och fick stifta bekantskap med butiken, kunderna och personalen. 

– Det ska bli jätteroligt och jätteintressant att haka på och köra en ny typ av butiksförsäljning. Jag träffade personalen i dag (torsdag), börjar på tisdag och inleder med en introduktionsperiod under några veckor för att sätta sig in i jobbet, säger Niclas Samuelsson. 

"Roligt att jobba i butik"

Niclas Samuelsson har jobbat på Leiab i Mariannelund de två senaste åren och har dessförinnan jobbat på Dahl i fyra år och varit butikschef på Systembolaget i Vimmerby i tio år. 

– Det jag tar med mig från tidigare jobb är butiksdrift i stort, hur man jobbar med att få ett bra flöde med butiken och försäljningen och framför allt ett trevligt kundbemötande. 

Vad fick dig att söka det här jobbet?

– Det är roligt att jobba i butik och träffa folk. Jag har alltid jobbat med folk på olika sätt, både inom mitt yrke och även inom idrotten. Det är något som drar och som jag tycker är roligt. 

Han ser fram emot att påbörja det nya jobbet. 

– Dollarstore är en jättefin butik i dag och det verkar vara ett trevligt gäng som jobbar här. Jag ser fram emot att lära känna dem bättre, utveckla butiken och göra den ännu bättre. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt