Annons:

Prime vill lyfta fram vardagens hjältar

Martina Bergqvist är ny verksamhetsledare för Prime, Hotell Ronja och Body gym och relax. Foto: Prime

Prime vill lyfta fram vardagens hjältar

Känner du att du gnuggar på i det tysta dag efter dag och utför världens viktigaste sak utan någon uppmärksamhet? Kanske är det just dig som Club Prime vill lyfta fram i vinter. – Vi tror att det kan vara både roligt och givande att få höra hur olika yrkesgrupper eller privatpersoner har det i livet, säger Martina Bergqvist, som nyss tillträtt på sin tjänst som verksamhetsledare för restaurang och nattklubb Prime, Hotell Ronja och Body gym och relax.

Annons:

För någon vecka sedan vann en Vimmerbybo storslam i Bingolotto och kan snart hämta ut en sprillans ny bil.

Gillar du bingo så kan du ha en kul höst framför dig. Det kanske inte riktigt blir samma nivå på priserna, men restaurangen Prime lanserar nu en satsning på livebingo under onsdagskvällar. Bingokvällarna kommer ledas av före detta Astrid Lindgrens världs-skådespelaren Fredrik Thalin, som även höll i Allsången i Storebroparken i somras. Under bingokvällarna kommer Fredrik få besök av vardagens hjältar.

– Hur är det egentligen att vara pedagog på en förskola och ha hand om tjugo stycken femåringar en dag, eller att spela Pippi på Astrid Lindgrens värld? Vad kan en snickare stöta på när de river en vägg eller hur snabbt går pulsen upp på en deltidsbrandman när larmet går? Vi tror att det kommer bli både roliga och intressanta intervjuer, säger Bergqvist. 

Nytt koncept

Martina Bergqvist är helt ny på sin tjänst som chef för de tre olika verksamheterna. Hon har tidigare arbetat som försäljningsansvarig för entré, boende och bokningen på Astrid Lindgrens Värld. 

– Förutsättningarna för att växa finns i form av lokaler, utrustning och fantastiskt driven personal. Redan under hösten erbjuder vi en rad nyheter. Det handlar om allt från att få små detaljer till att bli riktigt bra och att göra stora strategiska beslut om vart vi ska i framtiden. 

Ett steg är en ny reception som byggs i anslutning till Prime och som blir de tre verksamheternas samlingspunkt. 

– Vi kommer kunna paketera helhetslösningar på ett helt nytt vis, effektivisera vår service och bli bättre på att tala om vad vi kan erbjuda. 

Fler nyheter

Andra nyheter är internationellt inspirerade after works med olika teman varje fredag under hösten och att testa det amerikanska konceptet drunch.

Utöver det fortsätter satsningarna på nattklubben och gymmet. 

– Det här är ett axplock av vad som kommer hända under hösten och vi har såklart fler nyheter och idéer på gång, som sagt, vi har alla förutsättningar, vi behöver ”bara” bli bättre på att tala om att vi är bra och är på väg att bli jäkligt bra, avslutar Martina Bergqvist.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt