Annons:

Norskt partynamn till Vimmerby på juldagen

Den norske sångaren Freddy Kalas kommer till Vimmerby på juldagen. Foto: Pressbild

Norskt partynamn till Vimmerby på juldagen

Freddy Kalas, en av Norges populäraste artister just nu, blir det stora dragplåstret på den traditionsenliga juldagsfesten på Mässhallarna.

Annons:

Juldagen är en traditionell hemvändarhelg som många nattklubbar i Vimmerby har tagit fasta på. Club Prime valde i fjol att satsa på en dj- och ljusshow och hade ingen liveartist på Mässhallarna. 

Det kommer de i år i alla fall. De har bokat två liveakter, en från Sverige och en från Norge. 

Norrmannen Freddy Kalas har uppemot 250 miljoner spelningar på Spotify och flera stora hits i både Norge och Sverige, till exempel "Jovial", "Pinne for landet" och "Hey Ho". Det är låtar som spelas flitigt på både dansgolv och hemmafester. 

"Vi är extremt stolta över att få presentera honom som en av våra bokningar till Juldagen", skriver arrangören på sin Facebooksida. 

Den andra bokningen är Basic Element, som har funnits sedan 1992 och släppt många hits inom genren eurodisco som till exempel "This must be a dream" och "Touch You Right Now".

"Basic Element var en av våra bokningar till påskfesten 2017 och nu är de tillbaka för ytterligare en fartfylld spelning", skriver arrangören. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt