Martin klev fram i derbyt - blev hjälte mot Gullringen

Martin Carlsson gjorde båda IFK Tunas mål i segermatchen mot Gullringens GoIF. Foto: Linus Johansson

De kommande division fyra-konkurrenterna IFK Tuna och Gullringens GoIF träningsspelade på Skobes Arena på fredagskvällen. Tuna vann med 2-1 efter dubbla mål av Martin Carlsson.

Den första halvleken får betecknas som ett ställningskrig, men där båda lagen ändå skapade en hel del målchanser. Det var IFK Tuna som tog tillvara på sina chanser bäst. Martin Carlsson nickade in 1-0 i mitten av den första halvleken och bara några minuter senare gjorde samme Carlsson 2-0 på straff.

I den andra halvleken handlade i stort sett allt om Gullringen. Det gulsvarta laget skapade en rad kvalificerade målchanser, men fick inte utdelning förrän i den 80:e minuten när Rasmus Bexell hittade rätt.

IFK Tuna kämpade hårt genom hela matchen och vann till slut med 2-1.