Annons:

Nyckelspelaren stannar – följer med nykomlingen upp i division 4

Daniel "Bränna" Gustafsson fortsätter i Djursdala SK. Foto: Ossian Mathiasson

Nyckelspelaren stannar – följer med nykomlingen upp i division 4

Djursdala SK får behålla Daniel "Bränna" Gustafsson som har lämnat klartecken för att följa med nykomlingen upp i division 4. Backen Dzenan Hrnic lämnar för spel i en annan lokal klubb. 

Annons:

Djursdala SK presenterade på tisdagseftermiddagen en viktig spelarförlängning. Rutinerade Daniel ”Bränna” Gustafsson fortsätter i klubben över säsongen 2022 i division 4.

”Bränna” kom tillbaka för en ny sejour i klubben från Vimmerby IF inför säsongen 2019. Nu står det klart att en av traktens bästa spelare blir rödblått trogen.

”Att ha fått ett ja från honom inför nästa säsong är förstås i paritet med att få det från Markus Ahl. ”Bränna” har mängder av matcher i division 2 och 3 innanför västen och blir en viktig spelare för oss i division 4 av flera anledningar. Vi är jätteglada för det”, säger Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp i ett pressmeddelande. 

Andra spelare som lämnat klartecken för spel är Imad Khankan, Petter Sandberg och Felix Grönqvist. 

Försvararen lämnar DSK

Däremot har försvararen Dzenan Hrnic meddelat att han lämnar DSK.

”Han kommer spela för en annan klubb 2022. Vi hade gärna velat behålla honom, men det är hans val och vi önskar honom lycka till”, säger Simon Henriksson i ett pressmeddelande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt