Annons:

VIF-målvakten om knäskadan: ”Tror inte att det är allvarligt”

Nic Rydholm är tveksam till spel i veckan. Foto: Linus Johansson

VIF-målvakten om knäskadan: ”Tror inte att det är allvarligt”

Det blev bara tio minuters spel för Nic Rydholm i Vimmerby IF:s bortamatch mot Kvarnby i lördags. Sedan satte en knäskada stopp.
– Jag är rätt positiv och tror inte att det är allvarligt, säger Nic Rydholm.

Annons:

Det var på uppvärmningen inför matchen mot Kvarnby som VIF-målvaktens ena knä började göra ont. Trots det bestämde han sig för att starta division två-matchen. Men efter bara tio minuter var Nic Rydholm tvungen att signalera för byte.

– Det hände i slutet av uppvärmningen, jag fick ont och klev av direkt. Men sen kände jag lite på det och tyckte att det kändes bra i omklädningsrummet. Men när matchen började och jag tog löpsteg i sidled gjorde det ont. Det kändes onödigt som fan att vi fick ödsla ett byte på mig där, säger Nic Rydholm.

En sträckning

I nuläget vet inte VIF-keepern hur allvarlig knäskadan är.

– Jag tror att jag fick en sträckning på insidan av knät och ska träffa en sjukgymnast i kväll. Det är lite ömt och så, men bättre än i går. Jag är rätt positiv och tror inte att det är allvarligt.

Vimmerby spelar två matcher den här veckan, hemma mot Berga på torsdag och borta mot Räppe på söndag. Nic Rydholm vet inte om han kommer kunna spela i de matcherna.

– I och med att vi spelar redan på torsdag är jag lite osäker. Vi får se hur det blir. Jag kommer nog inte att träna i kväll i alla fall.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt