Annons:

VIF tappar flera försvarare – ”Vet att Öster haft ögonen på honom”

Östers IF har tittat på VIF-talangen Mojeb Abdul Majed under hösten. Foto: Ossian Mathiasson

VIF tappar flera försvarare – ”Vet att Öster haft ögonen på honom”

Vimmerby IF och försvarsspelaren André Nunes går skilda vägar. Mycket talar också för att VIF tappar talangfulla backen Mojeb Abdul Majed samt rutinerade målvakten Nic Rydholm.

Annons:

Fotbollsserierna är slut och silly season är igång. För Vimmerby IF:s del står det klart att försvarsspelaren André Nunes försvinner. Nunes har dragits med ett diskbråck och haft svårt att göra sig själv rättvisa under säsongen.

– Det är klart att André kommer flytta hem så där lägger vi inte mer krut. Det är inget konstigt med det utan han har haft det tufft med sin rygg, det har tyvärr inte funkat på grund av diskbråcket. Han har tagit stora steg på andra sätt, men tyvärr fick vi se för lite av hur bra han kan vara, säger Johan Carlsson, sportchef i Vimmerby IF.

Öster har tittat på ”Moj”

Carlsson räknar också i stort sett helt bort egna produkten Mojeb Abdul Majed, som började plugga i Växjö för en tid sedan. Detsamma gäller för övrigt även målvakten Nic Rydholm.

– Jag har svårt att se att det skulle finnas en lösning när de båda börjat plugga i Växjö. När det gäller ”Moj” så vet jag att Östers IF haft ögonen på honom. De var här och tittade i några av de sista matcherna. Han kan bli duktig och det vore kul för honom om han kunde komma in där, tycker Johan Carlsson.

Har du helt räknat bort Nic Rydholm?

– Nej, det har jag nog inte gjort. Är det så att han ska tillbringa lite tid i Vimmerby så kunde han vara en resurs att ha. Sen håller det inte att han slänger sig in i en buss eller bil och kommer hit och tränar flera gånger i veckan. Jag skulle vilja ha med Nic på något sätt, men jag vet också att det är lag där nere som vill ha honom.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt