Annons:

Här är spelarna som tar plats i Veckans elva

Gustaf Johansson tar plats som målvakt i Veckans elva. Foto: Linus Johansson

Här är spelarna som tar plats i Veckans elva

Nedan presenterar vi de elva spelare som får en plats i Veckans elva efter förra veckans insatser.

Annons:

Målvakt:

Gustaf Johansson, Vimmerby IF: Den unge VIF-keepern går från klarhet till klarhet. Var en av hjältarna när Vimmerby straffbesegrade Myresjö/Vetlanda i Hyundai Cup. Ersatte sedan Nic Rydholm med den äran i seriematchen mot Kvarnby - och var nära att hålla nollan.

Backlinje:

Karl-Viktor Söderquist, Vimmerby IF: Söderquist är en funktionell spelare som kan användas i både backlinjen och på mittfältet. Gjorde VIF:s mål i 1-1-matchen mot Kvarnby och var dessutom en av lagets bästa spelare.

Joakim Söderholm, Storebro IF: Storebro höll nollan och tog tre viktiga poäng mot Hebe. Joakim Söderholm gjorde ett gott jobb och var en av de bästa spelarna i hemmalaget.

Filip Gustavsson, IFK Tuna: Trots en bra kämpainsats blev det ingen Tuna-poäng hemma mot Glömminge. Filip Gustavsson bjöd på ett stabilt försvarsspel och var en av de bästa spelarna i hemmalaget.

Elias Hallingfors, Södra Vi IF: SVIF tog en skön derbyseger mot Rumskulla (5-1). En av dem som visade vägen var unge Elias Hallingfors.

Mittfält:

Clara Sohlberg Perez, Frödinge/Brantestad SK: FBSK vann derbyt mot Vimmerby i division tre med 1-0. Sohlberg Perez var mycket pigg under stora delar av matchen. 

Emilia Nilsson, Vimmerby IF: Nilsson var en av VIF:s bästa spelare i division tre-derbyt mot Frödinge/Brantestad. Blev dessutom målskytt för A-laget i division två-matchen mot Boren.

Adrian Mathiasson, Gullringens GoIF: Mathiasson har en stark vecka bakom sig. Först var han en av GoIF:s bästa spelare mot Trekanten. Därefter gjorde han ett läckert mål mot Hultsfred.

Evelina Törngren, Frödinge/Brantestad SK: Precis som sin lagkamrat Sohlberg Perez så var Evelina Törngren pigg i derbyt mot Vimmerby och fick en extra guldstjärna efter matchen.

Anfall:

Rasmus Bexell, Gullringens GoIF: Var en av de drivande spelarna när Gullringen tog årets första seger via 7-2 mot Trekanten. Bexell svarade bland annat för två mål.

Nathalie Johansson, Vimmerby IF: Jodå, Nathalie Johansson är med i veckans elva den här gången också. I 5-0-segern mot Boren gjorde hon två mål och spelade dessutom fram till två.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt