Annons:

Bilden VIF inte ville se: försvarsspelaren i gips - blir borta länge

Jonathan Fält-Öhr gipsades på fredagskvällen. Foto: Privat

Bilden VIF inte ville se: försvarsspelaren i gips - blir borta länge

Vimmerby IF:s försvarsspelare Jonathan Fält-Öhr har varit skadeförföljd i sin karriär. Här kommer nästa smäll: Efter att han trampat snett på uppvärmningen innan gårdagens match tvingas han nu gå i gips i sex veckor.
– Det är brutalt jävla segt, säger Jonathan Fält-Öhr till Dagens Vimmerby.

Annons:

Det var i samband med uppvärmningen innan gårdagens match mot IFK Berga som Vimmerby IF:s försvarare Jonathan Fält-Öhr skadade vänsterfoten illa. Efter matchen kunde han knappt stödja på foten.

– Jag fastnade i gräset och hörde hur det knakade till i foten. Det är inte fotleden utan mer sidan av foten. Det är kanske bäst att åka in till akuten och kolla upp det, jag kan ju inte ens gå. Det gör så in i helvete ont, sa Jonathan Fält-Öhr då.

Efter att ha suttit på akuten en stor del av fredagen visade det sig också att skadan är allvarlig.

 Jag vet inte riktigt vad det är för typ av benbrott. Jag förstod inte riktigt, men jag fattade det som att hela utsidan av foten var paj, säger Jonathan Fält-Öhr.

VIF-spelaren har gipsats i kväll och gipset ska sitta på i sex veckor.

 Det känns brutalt jävla segt, men det är bara att köra på.

"Tillbaka så fort som möjligt"

När han kan vara tillbaka på fotbollsplanen igen är förstås svårt att säga i nuläget.

 Jag får ta det efter sex veckor och så får jag jobba mig vidare därifrån. Klart att jag ska tillbaka så fort som möjligt, det finns inget annat. Jag har gjort det förr och kommer att göra det nu också. Men som sagt, det är så jävla tråkigt så det finns inte. Jag trodde att det skulle vara en spricka och att jag skulle behöva vila någon vecka. Och istället är det ett benbrott och gips i sex veckor. Det är surt, men jag ska inte grotta ned mig för det här, det finns folk som har det mycket värre, säger Jonathan Fält-Öhr.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt