Annons:

Stahlin om klubbytet:

Rasmus Stahlin har skrivit på för Gullringen och hoppas att han får speltid.

Stahlin om klubbytet: "Värvad för att göra mål"

Rasmus Stahlin är Gullringens GoIF:s senaste förvärv. Strikern kommer till Gullringen med 24 mål i bagaget från förra säsongen i Horn/Hycklinge IF.
– Det ska bli väldigt kul att testa något annat. Ett bra steg för min utveckling, säger han.

Annons:

Gullringens GoIF är offensiva i årets värvningscirkus. 

På måndagen gjorde klubben klart med Horn/Hycklinge-fostrade Rasmus Stahlin över två år. 

– Det har varit ett svårt val, antingen var det Gullringen eller Horn som gällde. Men jag vill ha en liten nytändning och tror att det här kan vara ett bra steg för min utveckling, säger han. 

Hur känns det att lämna Horn?

– Det tar emot väldigt mycket. Jag ville inte prata om det på årsfesten, men det kom upp ändå. Merparten stöttade mig och tyckte att jag skulle köra, vilket var skönt. Det är fina killar allesammans. 

"Var inget vidare"

Rasmus Stahlin har gjort en sejour i division fyra tidigare. Han var då med och degraderade Djursdala SK. Den säsongen svarade han för sex mål för DSK. 

– Det är några år sedan och då var Djursdala inget vidare. Vi hade det tufft. Rent resultatmässigt kan det nog bli rätt så mycket roligare nu. Spelmässigt är det skillnad mot femman, fyran är bra. 

Han har inte satt upp någon egen målsättning än. 

– Jag går för att pressa mig själv och hoppas att jag får speltid, men det kommer bli tufft. Jag är nog värvad för att göra mål och ska försöka göra det också. 

"Ser fram emot det"

I Gullringen återförenas han med forne DSK-klubbkompisen Isack Thuresson igen. 

– Jag ser verkligen fram emot att spela med honom igen. Han är en av mina bästa kompisar och vi har snackat om att spela ihop igen och nu blir det så. Det är extremt roligt.

Vad tror du om lagets chanser?

– Jag har inte den blekaste aning om hur de andra lagen är. Jag känner bara till Österbymo, men min känsla är att det kan bli jävligt bra. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt