Annons:

Glädjebesked för DSK – han lirar vidare: ”Lite som att komma hem”

I somras anslöt Johan Hermansson Liström till Djursdala SK från Gullringens GoIF. Nu står det klart att klasspelaren lirar vidare i DSK över 2019.
– Det kändes lite som att komma hem, säger Johan Hermansson Liström i ett pressmeddelande.

Annons:

Johan Hermansson Liström har många säsonger med Gullringens GoIF på meritlistan och är förstås en absolut nyckelspelare för Djursdala SK i division fem.

Han spelade med DSK under hösten och det kommer han att fortsätta med under 2019.

– Det var väldigt roliga månader i klubben under hösten och det kändes lite som att komma hem. Jag spelade ändå cirka tio år i klubben innan jag lämnade först för Rumskulla och därifrån till Gullringen. Det är Gullringen och Djursdala som ligger en lite närmare hjärtat, så det känns bra att köra på ett år till och försöka bidra med lite rutin och lugn, säger Johan Hermansson Liström.

Bidra med rutin och kunnande

Han säger så här om sin egen insats i Djursdala den gångna säsongen.

– Det gick helt okej, även om jag kräver lite mer av mig själv, men jag hann inte träna så mycket då jag och min fru startade eget i samma veva som jag bestämde mig för att spela i DSK igen. Det är på dessa villkor det blir spel nästa år också. Jag kommer vara borta en del och kommer kanske inte hinna träna alla pass. Men jag ska försöka bidra med rutin och lite kunnande på både träning och match.

Hermansson Liström tror att den kommande säsongen kan bli väldigt rolig med DSK:s ögon sett. 

– Jag hoppas att vi kan behålla spelarna från årets trupp och krydda med några nyförvärv, då tror jag att det kan bli en riktigt rolig säsong 2019. Jag hoppas att "Todden" (Torbjörn Allvin) och "Patte" (Patrik Nilsson) hinner fila på lite varianter under vintern, så vi kan chocka motståndarna på fasta situationerna under 2019.

Merparten av truppen klar

Patrik Nilsson, tränare i Djursdala SK tillsammans med Torbjörn Allvin, säger så här om att få behålla "Herman":

– Det är väldigt bra att få behålla honom med den rutinen och tryggheten han skapar. Med hans bollsäkerhet kunde vi utveckla vårt spel från att bara skicka långt till att bli ett mer spelande lag.

I övrigt har DSK fått klartecken från merparten av spelarna i den befintliga truppen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt