Annons:

Tuna-tränaren: ”Vi kunde haft en lättare premiär”

Nyförvärvet Ted Åström Åberg gör sin första seriematch för IFK Tuna. Foto: Linus Johansson

Tuna-tränaren: ”Vi kunde haft en lättare premiär”

Svårspelade Stensjön på bortaplan. Det är vad som väntar IFK Tuna i dagens seriepremiär i division fyra. – Vi kunde haft en lättare premiär. Men det är roligt att få mäta sig med ett tippat topplag direkt, tycker Tuna-tränaren Michael Milton.

Annons:

Både IFK Tuna och Stensjön lär ha möjligheter att blanda sig i toppstriden i division fyra. Att plocka poäng i Stensjön är en erkänt svår uppgift. IFK Tuna tänker förstås göra det.

– Absolut. Vår inställning är att åka dit och vinna. Sen får vi se om vi hittar rätt nycklar för att göra det, säger Michael Milton.

Knäskador

Tuna-tränaren har taktiken klar för sig.

– Jag tror att Stensjön är ett bolltrillande lag. Det är viktigt att vi är noga i vårt omställningsspel. Vi måste sätta fart när vi vinner boll.

IFK Tuna får klara sig utan Victor Gustavsson, som har känningar i ett knä. Knäskadade trion Felix Nilsson, Hampus Nilsson och Jesper Lätt är borta sedan tidigare och knappast aktuella för spel på ett bra tag.

Vad är då Tunas målsättning med säsongen?

– Jag säger som alla andra, topp fem. Jag tror att det kan bli ett riktigt getingbo, det ser ut som en bra serie, säger Michael Milton.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt