Boston vände till ny seger - Green stod i centrum

Abdel Idjbara och Jonatan Green svarade för målen när Boston besegrade Storebro. Foto: Privat

Storebro B ledde med 2-1 i halvtid. Det kunde inte stoppa BK Boston. Den nystartade klubben tog sin fjärde raka seger i reserv A genom att vinna med 3-2 på bortaplan.

Det var Boston som inledde bäst och tog ledningen genom Abdel Idjbara. Storebro tog sedan över och kunde både kvittera och ta ledningen innan paus.

Boston rivstartade sedan den andra halvleken och det var Jonatan Green som stod i centrum. Först kvitterade han till 2-2 i matchminut 46 och fyra minuter senare gav Green bortalaget ledningen.

Storebro jagade sedan en kvittering och fick också chansen att göra 3-3 från straffpunkten. Bostons målvakt Adam Jakobsson räddade dock.

Bäst i bortalaget var Jonatan Green, Adam Jakobsson, Christoffer Ekberg och Mujii Alee.