Annons:

Förre VH-målvakten tillbaka på is efter allvarliga skadan

Tomas Rydén, här i VH-dressen, kan sakta men säkert öka belastningen efter den skada han ådrog sig i början av säsongen. Han spelar numera i allsvenska Tingsryd. Foto: Ossian Mathiasson

Förre VH-målvakten tillbaka på is efter allvarliga skadan

Tidigare Vimmerby Hockey-målvakten Tomas Rydén skadade sig på försäsongen med Tingsryds AIF. Rehabiliteringen flyter på bra och keepern kan snart vara på is i egen träning.

Annons:

Tomas Rydén fick välförtjänst chansen att ta nästa steg, spel i allsvenskan, efter flera lyckosamma säsonger med Vimmerby Hockey i Hockeyettan.

Det blev en mardrömsstart då han ådrog sig en allvarlig skada tidigt på försäsongen och fick opereras akut. Nu har den allsvenska klubben gått ut med en skadeuppdatering vad gäller Tomas Rydén. 

Han kan sakta men säkert öka belastningen och vara på is i egen träning efter en välfungerande rehab. Om han kan spela några matcher denna säsong är i dagsläget osäkert. 

”Rehaben för Tomas följer det schema som läkaren har gett och efter ett nytt läkarbesök har han fått besked om att han kan öka belastningen samt vara på is i egen träning. Tomas har svarat väldigt bra på sin rehab vilket såklart är mycket positivt, sedan huruvida om det kommer bli spel denna säsong är för tidigt att säga något om”, säger TAIF:s tränare och sportchef Magnus Bogren i en kommentar till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt