Annons:

Modigs är hemma igen: ”Chans att vara med och göra något stort”

Martin Modigs ser fram emot återkomsten i Vimmerby Hockey. Foto: Per Angelsten

Modigs är hemma igen: ”Chans att vara med och göra något stort”

Efter fem säsonger på vift återförenas Martin Modigs med brorsan Markus i Vimmerby Hockey. I går stod det klart att han kommer spela med moderklubben resten av säsongen.
– Nu får jag chansen att vara med och göra något stort, säger Martin Modigs.

Annons:

Martin Modigs är inne på sin fjärde säsong med Kumla i division ett. En säsong som inte blivit vad laget tänkt sig. Kumla missade spel i Allettan och har inte heller lyckats vara med i toppstriden i Fortsättningsserien. Tidigare i veckan säkrade Kumla fortsatt spel i division ett.

Är du nöjd med din säsong?

– Både och. Det är svårt att vara nöjd när laget har gått som det har gjort. Vi skulle ha fått ut mer av den här upplagan av Kumla. Det känns som att allt har runnit ut i sanden, det blev ingenting av det till slut, säger Martin Modigs. 

Viktiga matcher

Medan lagkamraterna i Kumla avslutar säsongen den här helgen kan Martin Modigs se fram emot viktiga matcher med Vimmerby.

– Det ska bli kul och det är ju matcher som gäller något man vill spela. Det är den här delen av säsongen man har väntat på.

Martin Modigs bor och pluggar i Örebro till vardags, men den närmaste tiden kommer han att tillbringa en stor del av i Vimmerby.

– Inom några dagar kommer jag att åka ned till Vimmerby och vara där större delen av tiden. Det blir att jag åker upp till Kumla någon gång i veckan och är med på vissa föreläsningar, säger Martin Modigs.

”Enorm potential”

Backen ser fram emot återkomsten i moderklubben.

– Det känns riktigt spännande. Vi är ju verkligen med och spelar om det och det känns som att laget har en enorm potential.

Vad kan du tillföra?

– Jag får göra den roll som jag blir tilldelad så gott som jag bara kan. Det är tuff konkurrens om platserna. Jag ska göra mitt bästa och så får vi se vad som händer, säger Martin Modigs.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt