Annons:

TAIF-tränaren: ”Inte varit helt fläckfritt i Vimmerby”

Tranås fick jubla över en derbyseger i förra mötet med Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

TAIF-tränaren: ”Inte varit helt fläckfritt i Vimmerby”

Tranås-tränaren Charles Franzén ser fram emot dagens derbymöte i Vimmerby.
– Det är upplagt för en rolig tillställning och jag tror på en härlig inramning. Det handlar om att våga vinna och att klara av att knyta ihop säcken, säger Charles Franzén.

Annons:

Ingen kan väl klaga på spänningen inför dagens match mellan Vimmerby Hockey och Tranås AIF. Med två omgångar kvar av HockeyEttan ligger båda lagen på en Allettanplats, men inget av lagen har ännu lyckats säkra sin plats. Vimmerby har fem poäng att gå på mot sexan Kallinge/Ronneby medan Tranås är två poäng före det sjätteplacerade laget.

– Det har varit en ganska spännande serie hela hösten och många lag har gått upp och ned. Jag sa tidigt att det här kommer att avgöras i den sista matchen och jag tror att jag kommer få rätt i det, säger Charles Franzén.

”Inte varit i harmoni”

TAIF-tränaren konstaterar att Vimmerby har kommit starkt på slutet.

– Vimmerby har inte varit helt fläckfritt under säsongen och truppen har inte varit i harmoni. Men nu tycker jag att Jeff (Hällegard, VH-tränare) verkar ha fått ordning på det och det var starkt att vinna i Helsingborg i onsdags. Vimmerby är ett bra lag. Jag skulle säga att de är ganska giftiga framåt och lite mer sårbara bakåt.

Vilket lag som är favorit i dag tvekar inte Charles Franzén på.

– Vimmerby spelar på hemmaplan så det är klart att det är de som är favoriter. Men vi ska försöka göra livet surt för dem och bjuda på en bra match.

TAIF-tränaren avslutar med en önskan:

– Jag hoppas att både Tranås och Vimmerby tar sig till Allettan.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt