Annons:

Vimmerbyförare tog SM-silver

SM-säsongen för enduroåkarna är över. Och den slutade på bästa sätt för Vimmerby MS Markus Lundgren. Andraplatsen i Enköping innebar att han klättrade upp till en total andraplats i klassen USM3.

Annons:

Joakim Grelsson från Fältjägarna har varit USM3-klassens stora stjärna den här säsongen. Åt honom fanns inget att göra varken i totalen eller i deltävlingen i Enköping.
Istället var den stora frågan vem som skulle ta andraplatsen i klassen. Emil Jonsson från Botkyrka hade ett litet övertag gentemot Vimmerbys Markus Lundgren inför den sista deltävlingen.

Blom blev fyra

Men i Enköping var det Lundgren som var starkast av de två. VMS-förarens andraplats där gjorde att han klättrade förbi Emil Jonsson och knep ett USM-silver. En mycket stark insats av Västervikskillen och Vimmerbyföraren Markus Lundgren, förstås.
Även Vimmerby MS Oscar Blom fanns på plats i Enköping. För hans del handlade mycket om den så nesliga fjärdeplatsen. Han blev fyra i deltävlingen och han slutade fyra i totalställningen.
– Jag är ändå nöjd, både med den här tävlingen och sett över hela säsongen. I Enköping strulade det lite i början i och med att bromsslangen gick av på det andra provet, men annars flöt det på bra, tycker Oscar Blom.
Den tredje Vimmerbyföraren i klassen, Didrik Gustafsson, ställde inte upp i Enköping och slutade tia totalt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt