Annons:

Thorssell nobbade Dackarna – klar för annan klubb

Det blir ingen Jacob Thorssell i Dackarna nästa säsong.

Thorssell nobbade Dackarna – klar för annan klubb

Dackarna gav Jacob Thorssell ett kontraktsförslag – men talangen nobbade. Nu har han skrivit på för en annan klubb i Elitserien. – Jag hade ett kontraktsförslag från Dackarna, men gick på min magkänsla och skrev på för en annan klubb, säger Jacob Thorssell till Dagens Vimmerby.

Annons:

Målillaklubben Dackarna jobbade redan förra säsongen för att få Jacob Thorssells påskrift. Då stannade 22-åringen i Elit Vetlanda. Ett beslut som han bittert har fått ångra. Vetlanda satsade på andra förare och Thorssell fick bara köra fyra matcher under säsongen.
– Jag har varit heatledare i Allsvenskan och har åkt bra i England så jag vet inte varför jag inte har fått åka mer i Vetlanda. De tyckte väl inte att jag platsade, men jag tycker själv att jag ska åka i Elitserien, säger Jacob Thorssell.

Kontraktet är påskrivet

Det är ingen vågad gissning att klubbarna har budat rejält för att få Jacob Thorssells underskrift till 2016. En av klubbarna som visat stort intresse är Dackarna. Men klubben från Målilla har fått nobben av Åtvidabergskillen.
– Jag älskar banan i Målilla och kommer bra överens med ”Micke” (Mikael Karlsson, Dackarnas lagledare). Men den klubb jag har valt kändes helt enkelt bäst för mig. Jag har gått på min magkänsla och inte tänkt på någon annan än mig själv, säger Jacob Thorssell.
Vilken elitserieklubb han kommer att representera nästa säsong vill han inte avslöja.
– Allt är påskrivet och klart. Det lär bli officiellt om några dagar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt