Annons:

Aspegren kör vidare i Dackarna

Robin Aspegren är klar för en fortsättning i Dackarna. Foto: Linus Johansson

Aspegren kör vidare i Dackarna

Dackarna har förlängt kontraktet med Vetlandakillen Robin Aspegren. Han tar en av de så kallade platserna som gästförare i truppen.

Annons:

Efter en tids funderande står det nu klart att Robin Aspegren fortsätter som gästförare i Dackarna över 2016. Han går in med snittet 0,870, vilket ger flera möjligheter att bygga laget på. Aspegren kommer att vara skriven i en allsvensk klubb, men vilken det blir är inte klart i nuläget.

– Vi ser fram mot att jobba vidare tillsammans med Robin och han har utvecklats varje år under sin tid i Dackarna. Kan han ta ett kliv till så blir han en stor tillgång för oss, säger lagledaren Mikael Karlsson i ett pressmeddelande.

Karlsson fortsätter:

– Med Robins påskrift så kan vi nu titta vidare på vilken förare som ska ta den sista platsen i sjumannatruppen för att ge oss så bra möjlighet som möjligt vid skador eller om förare inte är i form. Den sista gästföraren som ska in kommer förhoppningsvis bli någon av våra egna juniorer som får ett allsvenskt kontrakt för att utvecklas så bra som möjligt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt